Opleidingen & stages

Bij ZGAO kun je in opleiding voor:
   Helpende
   Verzorgende IG
   Verpleegkundige Langdurige Zorg (VLP niveau 4)
   Facilitair medewerker

Afhankelijk van de gekozen opleiding zijn er de volgende leerlijnen:

BBL
BBL staat voor BeroepsBegeleidende Leerweg. Hierbij ben je in dienst van ZGAO en werk je op basis van een leerarbeidsovereenkomst. De nadruk bij deze opleiding ligt op leren in de praktijk.

BOL
BOL staat voor BeroepsOpleidende Leerweg. Hierbij loop je stage de BeroepsPraktijkVormings-periode) en ben je niet in dienst van ZGAO. De planning en plaatsing voor de BPV-plekken verloopt via het BPV-bureau dat verbonden is aan de opleidingsinstelling.

HBO
Stagiaires van HBO-Verpleegkunde kunnen bij ons terecht voor een stageplek. Voor de BBL- en BOL-leerwegen werken we vooral samen met het ROC van Amsterdam.

Begeleiding
Wanneer je bij ons stage loopt, wordt je begeleid door een collega op de afdeling en ook een praktijkopleider zorgt voor de juiste ondersteuning.

Training en bijscholing
Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom bieden we trainingen op maat aan en krijg je de mogelijk om cursussen en trainingen te volgen.

Erkenning
ZGAO is een door SBB, Kenwerk en MMZ erkend leerbedrijf.

Meer informatie over opleidingen in de zorg vind je op www.roctop.nl en www.rocva.nl. Je kunt ook bellen met een van onze praktijkopleiders 020 - 592 54 91.

Volg ons

Flevohuis
Kramatplantsoen 263
1095 LD Amsterdam
T: 020 - 592 52 52

De Open Hof
Fahrenheitstraat 115
1097 PP Amsterdam
T: 020 - 462 33 33

ZGAO heeft
het ISO kwaliteitscertificaat.
Onze verpleeghuizen staan met waarderingen van cliƫnten vermeld op ZorgkaartNederland.