Medewerker P&O voor 24-28 uur per week

Wij zijn voor 24-28 uur per week op zoek naar een medewerker P&O 

De afdeling
De P&O discipline personeelsadministratie bestaat uit twee medewerkers P&O en een salarisadministrateur/coördinator personeelsadministratie. De medewerkers P&O werken nauw samen met elkaar en de P&O adviseurs. De afdeling is de afgelopen en ook de komende tijd sterk gefocust op verdere professionalisering en organisatieverandering en –ontwikkeling. Ter vervanging van een van de medewerkers P&O zijn wij nu op zoek naar een ervaren medewerker P&O die ons team wil komen versterken.

De functie
Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het perfect op orde houden van de gehele personeelsadministratie. Daarnaast verzorg je allerlei correspondentie en ondersteun je administratief het werving en selectie proces. Medewerkers kunnen bij jou terecht als zij vragen hebben over de CAO VVT en ZGAO regelingen. Vanzelfsprekend kunnen de P&O adviseurs ook op jou rekenen, mochten zij je ondersteuning nodig hebben.

Over jou
Je bent een fijne, dienstverlenende persoonlijkheid met een aanpakkersmentaliteit. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Ook ben je nauwkeurig, geduldig en collegiaal. Het werken in een hectische werkomgeving vind je leuk en ook onder tijdsdruk behoud jij het overzicht. Vanzelfsprekend beschik je ook over een gezonde dosis humor!

Wij vragen
• Afgeronde relevante MBO-4 opleiding, bij voorkeur op het gebied van P&O of Sociaal juridische dienstverlening;
• Minimaal 3 jaar werkervaring op een P&O administratie;
• Ervaring met Beaufort/Youforce is een pré;
• Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
• Affiniteit met de ouderenzorg.

Overige
• De werktijden en dagen zijn in nader overleg vast te stellen;
• Wij bieden een uitdagende functie waar je samen met je collega’s de afdeling en de organisatie naar een hoger plan kunt brengen:
• Binnen ZGAO werken collega’s vanuit een sterke sociaal-maatschappelijke gedrevenheid;
• De organisatie is kleinschalig, sterk in verandering en innovatief op het gebied van de zorg. De lijnen zijn kort en er wordt gewerkt in een open en informele sfeer. 

Arbeidsvoorwaarden
Het geboden salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en ligt tussen de € 1.750,37 en € 2.540,87 bruto per maand (FWG 35) op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week; volgens de CAO VVT, waaronder 7% eindejaarsuitkering. Aanstelling vindt plaats voor de duur van een jaar.

Reageren?
Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en je CV vóór 9 januari a.s. naar ons via de sollicitatielink.
Sollicitaties die via andere kanalen binnen komen worden niet in behandeling genomen.
De selectiegesprekken vinden plaats op maandag 16 januari 2017 en woensdag 18 januari 2017.

Mocht je na het lezen van deze uitgebreide beschrijving toch nog een dringende vraag hebben, dan kun je contact opnemen met Yvette van der Rijt, coördinator personeelsadministratie of Tamara Valies, P&O adviseur op telefoonnummer 020- 5925 252.

Bij indiensttreding in deze functie wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons

Flevohuis
Kramatplantsoen 263
1095 LD Amsterdam
T: 020 - 592 52 52

De Open Hof
Fahrenheitstraat 115
1097 PP Amsterdam
T: 020 - 462 33 33

ZGAO heeft
het ISO kwaliteitscertificaat.
Onze verpleeghuizen staan met waarderingen van cliënten vermeld op ZorgkaartNederland.