Werken bij ZGAO

Bewoners van Amsterdam-Oost helpen het leven te leiden dat zij wensen, daar staan onze 600 medewerkers en vrijwilligers voor.

ZGAO is actief in de wijk met dagbesteding, persoonlijke ondersteuning en verzorging en verpleging aan huis. Wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, bieden onze verpleeghuizen De Open Hof en het Flevohuis een warm thuis. Ook revalidanten kunnen bij ons terecht. Wij hebben een revalidatieafdeling in OLVG Oost en klinieken in het Flevohuis.

DE KEUZE IS AAN JOU
Werken in de wijkdienst is anders dan de zorg hebben voor zes bewoners met dementie in een groepswoning. Revalidanten begeleiden bij hun herstel is weer anders. De keuze is aan jou. Overal geldt dat de levenservaring en persoonlijke verhalen van onze cliĆ«nten, elke dag weer anders maken.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Naast een leuke werkplek kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden:
- salaris volgens de CAO-VVT;
- eindejaaruitkering van 7% over al je gewerkte uren, niet alleen over de contracturen;
- prima secundaire arbeidsvoorwaarden met budget voor scholing, kortingen op uitjes, goede reiskostenvergoeding, een fietsplan en een gezellig personeelsfeest;
- een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.

In deze infographic zie je wat de nieuwste afspraken in de CAO voor jou betekenen: CAOVVT_wat-betekent-de-cao-voor-jou_infographic.pdf.

 
 
 
Volg ons

Flevohuis
Kramatplantsoen 263
1095 LD Amsterdam
T: 020 - 592 52 52

De Open Hof
Fahrenheitstraat 115
1097 PP Amsterdam
T: 020 - 462 33 33

ZGAO heeft
het ISO kwaliteitscertificaat.

Logo Certificering in de zorg

Onze verpleeghuizen staan met waarderingen van cliƫnten vermeld op ZorgkaartNederland.