Bereikbaarheid Flevohuis

Flevohuis

Kramatplantsoen 263
1095 LD  AMSTERDAM

Met de auto

Alle toevoerwegen komen uit op de Ringweg (A10) van Amsterdam. Vanaf de A1 houdt u Ringweg Noord aan en vanaf de A2 Ringweg Oost. U neemt afrit Zeeburg/S114. Aan het eind van de afrit linksaf. Bij de derde verkeerslichten linksaf richting Indische Buurt. U volgt de Zuiderzeeweg de Amsterdamse Brug over. Na de brug rechtsaf de Zeeburgerdijk op. U neemt de eerste weg links, daarna weer eerste weg links. Aan het eind van deze straat na 100 meter ziet u links van u een kleine rotonde. Hoofdingang is aan de linkerkant.
Oplaadpalen elektrische auto: 2 x nabij Kramatweg 1, 2 x nabij Kramatweg 49 en 2 x nabij Niastraat.                                                 

Mantelzorg parkeervergunning
Wij maken u erop attent dat de omgeving van het Flevohuis een 'betaald parkeren' gebied is. Komt uw familie veel op bezoek dan kan het interessant zijn om een mantelzorg parkeervergunning aan te vragen. Voor een vast bedrag kan geparkeerd worden zonder aan- en afmelden. Meer hierover leest u op de site van de gemeente Amsterdam: www.amsterdam.nl.

Met openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal. Tramlijn 14 (Flevopark) uitstappen halte Insulindeweg. Bus 289 (IJburg) uitstappen halte Insulindeweg. Of tramlijn 4 tot aan Ceintuurbaan, overstappen op tramlijn 3 (Flevopark) uitstappen halte Insulindeweg of bus 22 (Indische Buurt) tot aan halte Molukkenstraat, overstappen tramlijn 3 (Flevopark) uitstappen halte Insulindeweg.

Vanaf het Amstel Station. Bus 37 (Station Noord) of bus 245 (Schiphol Zuid), uitstappen halte Insulindeweg.

Vanaf Amsterdam Muiderpoortstation. Tram 3 (Flevopark) of bus 37 (Station Noord) uitstappen halte Insulindeweg.

 
 
 
Flevohuis
Kramatplantsoen 263
1095 LD Amsterdam
T: 020 - 592 52 52

De Open Hof
Fahrenheitstraat 115
1097 PP Amsterdam
T: 020 - 462 33 33

 

ZGAO heeft
het ISO kwaliteitscertificaat.

 

Onze verpleeghuizen staan met waarderingen van cliënten vermeld op ZorgkaartNederland.